Viimeinen Veto

Runoilija *syyttömänä tuomittu*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen täällä vain päästäkseni pois...
 

Sinun silmiäsi oli kahdet.
Toiset silmät olivat kirkkaat, elämänhaluiset.
Toiset silmät olivat utuiset, mitään sanomattomat.
Sun käsiäsi oli kahdet.
Toiset niin hellät, aina silittivät.
Toiset niin kovat, toisia iskivät.
Sun jalkoja oli kahdet.
Toiset maassa paikallaan, horjumatta pysyivät.
Toiset aina menossa, karkuun juoksemassa.
Sun huulia oli kahdet.
Toiset puhuivat kauniita sanoja, lupauksia.
Toiset huusivat, valheita kertoivat.
Sun päätöksiä oli kaksi.
Toinen vakaasti uskoi parempaan huomiseen.
Toinen pakeni maailmaa, vaipui synkkyyteen.
Viimeinen päätös kohtalokkain:
viimeinen veto,
viimeinen uni ikuinen.

Selite: 
On raskasta menettää ihminen huumeille
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot