petturi

Runoilija *syyttömänä tuomittu*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen täällä vain päästäkseni pois...
 

Ruoskin sun selkäsi verille
vain sanoilla
Paiskaan sut vasten seinään
pelkällä katseella.

Haukun sua hiljaisuudella,
syyllistän kyyneleillä.
Suljen sut pois mun maailmasta
vetämällä oven kiinni ja vaan lähtemällä.
Mutta ymmärräthän mua,
teen tämän tahtomattani tarkoituksella.
Näytän pahan oloni siirtämällä sen suhun.
Olen ilkeä, annathan anteeksi.
Eihän tää mun syytäni ole.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tai sitten on hänen syytään jollain tavalla? jokuhan tuonkin tunteen sinulle aiheutti. se sattuu ja paljon..

 

Käyttäjän kaikki runot