elämän lasipallo

Runoilija *syyttömänä tuomittu*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen täällä vain päästäkseni pois...
 

lasiseinän takana elämä kulkee
ei sitä pysty koskettaan
vasta vanhana tajuaa miten olisi pitänyt elää
omasta elämästä ei saa kiinni
ei ymmärrä miten pitää elää
että on tyytyväinen
sen tajuaa vasta kuolin vuoteellaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot