Sinä siellä

Runoilija *syyttömänä tuomittu*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen täällä vain päästäkseni pois...
 

Jos mun huokaisuni tuntuisi ihollasi,
havahtuisitko siihen?

Jos kyyneleeni valuisivat ikkunassasi,
näkisitkö ne?

Jos huutoni kuuluisi sinne asti,
kuulisitko sen?

Jos näkisit sielä, minut täällä,
niin tulisitko silloin luokseni?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pohtivan koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot