vaientakaa huuto

Runoilija *syyttömänä tuomittu*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen täällä vain päästäkseni pois...
 

Kukaan ei kuule avunhuutojani
täältä pimeästä huoneesta.
Äänettömiä huutoja
jotka näkyy ja tuntuu
kosteina kyynelinä
tärisevänä vartalona
ja verenä ihollani.
Voi kun joku joskus näkisi
joskus tuntisi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näimpä. Kumpa.

Onneksi olkoon. :)

 

Käyttäjän kaikki runot