Nimetön

Runoilija *syyttömänä tuomittu*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen täällä vain päästäkseni pois...
 

Peilikuva särkyi jo kauan sitten.
Kaikki mitä luulin olevani.

Persoonastani jäljellä vain kasa valokuvia.
Rikki revitty, roskikseen heitetty.

Kadoksissa olen omassa kodissani,
omassa kehossani.

Kuka korjaisi kuvan peilissä?
Kuka teippaisi kuvat, korjaisi roskiksesta pois?
Kuka siivoisi kotini, asettaisi kehoni paikoilleen.

Niin toivottoman tuskaista kun ei tiedä kuka on.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteella kirjoitettu runo, johon on helppo samaistua

Hieno ei voi muuta sanoa.

Joskus on tosiaan hukassa oman itsensä kanssa. Niin kuin kirjoitat, "ettei tiedä kuka on". Onneksi se joskus selviää, ainakin useimmiten. Runosi on hyvä, panee ajattelemaan tätä elämää.

 

Käyttäjän kaikki runot