Nimetön

Runoilija *syyttömänä tuomittu*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen täällä vain päästäkseni pois...
 

Kaikki hajoo taas sirpaleiksi,
tuhansiksi paloiksi käsiini
joista tiputan ne ympärilleni.
En jaksa pitää niitä enää kasassa.
Astelen näitä sirpaleita pitkin
päivästä toiseen.
Ja se sattuu tunti tunnilta enemmän.
Haavat vuotavat verta,
vuotavat ahdistavia tunteita.
Verestä lähtee muistojen tuoksu,
joka tukehduttaa mut hiljalleen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot