it´s romatic

Runoilija Tuikku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I DON´T BELIEVE IN GOD, BUT I PRAY IT FOR YOU
 

sain mitä halusin
sain kiukkusi, mielitekosi
sain likaiset vaatteet pitkin poikin
sain sotkuisen tiskipöydän
sekä astioita joka huoneessa.

Sain aamuisen tuhinasi
sain monta pierua.
sain tyylikkään ulkomuotosi
ja tyylittömät lempivaatteesi

sain samaa unta kanssasi
sain kainalosi
sain lukemattomat orgasmit
ja miljoonat mahaa kutkuttavat naurut

sain silmäsi johon vajota
ja huulesi joita suudella

sain sinut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

No on sulla siinä paljon :D Hauskasti kirjoitat, nuo englanninkieliset otsikotkin toimivat ihan hienosti.

 

Käyttäjän kaikki runot