arjen romantiikkaa

Runoilija Tuikku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I DON´T BELIEVE IN GOD, BUT I PRAY IT FOR YOU
 

aamulla pieni
painaa tassunsa
naamaasi vasten
kehrää hiljaa korvaasi
ravaa päästä varpaisiin mölyten
ja pieraisee nenääsi

sinä heräät
hymyilet onnellisena
tuuletat huonetta leikillä
ja purskahdat nauruun
kuullessasi kuinka kiroan
toisen pienen pierua

tunnet olevasi turvassa
tunnet olevasi tässä ja nyt
ei tuossa ja eilen.

Selite: 
pala real life
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot