you´ll be in the end

Runoilija Tuikku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I DON´T BELIEVE IN GOD, BUT I PRAY IT FOR YOU
 

Kuinka voit tuntea minut niin hyvin
ja sitten vain luovuttaa?

- kertoa, että se ei olekaan sen arvoista
ettei sinusta ole enää tähän.

Kuinka voit palata iholleni
yhä uudestaan saaden minut hengästymään
ja lopulta pyyhkäistä itsesi pois?

KUINKA voit koskettaa minua kuin tuntematonta
vaikka olit lähempänä kuin kukaan koskaan

tuntuu kuin räjähtäisin kaikkiin neljään suuntaan
ja se, mitä jäisi tähän olisi puutteellista tavaraa...

miksi et ymmärrä?

Selite: 
ooo ai looov youu
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot