syy miksi hiukset on mustat ja silmät vuotaa

Runoilija Tuikku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I DON´T BELIEVE IN GOD, BUT I PRAY IT FOR YOU
 

Käsissä tuhkaa,
Hiukset sillä värjäsin
avaruudesta koitin tähteä
silmiin pyydystää
silti sain vain sadepisaran.
Ripustin ajatukset naulaan,
otin viilentävän tuulen
tilalle
vihdoin hymyilen, vaikka
tuhka tarjoaa
suojaa ja sadevesi kaiken
paljastaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot