suddently in love

Runoilija Tuikku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I DON´T BELIEVE IN GOD, BUT I PRAY IT FOR YOU
 

sun kasvoissa on monta hassua pistettä
sun iholla väreilee aurinko
sun niskakarvat nousee pystyyn innostuksesta
sun varpaat on kierot ja eriparia
mut sun silmät on samaa paria
sun sormet on hassut
ja napasi syvä kuoppa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot