huolessa

Runoilija Tuikku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I DON´T BELIEVE IN GOD, BUT I PRAY IT FOR YOU
 

Olemassa olen tänään enemmän kuin eilen
ja huomenna varmasti uuden askeleen pidemmän kuljen

Olet kanssani tänään varmemmin kuin eilen
ja huomenna jäät vierelleni pidemmäksi aikaa kuin koskaan

sydän rinnassani jättää lyöntejä väliin enemmän kuin eilen
ja huomenna... se varmasti taas palaa ennalleen

sinun sydämesi jättää väliin joka päivä ja aina uudelleen

ja se... se saa minut voimaan pahoin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot