Kaikki muuttuu

Runoilija Misty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki se mitä pidin tärkeänä
onkin nyt liukunut pois.
Menettänyt syvällisemmän merkityksensä.
Muuttunut kokonaan
merkityksettömiksi.
Kaikki ne asiat joilla tuntui
olevan väliä ovatkin tulleet
ihan yhdentekeviksi.
Ja sellaiset asiat joilla
ei koskaan ollut väliä,
sellaisilla jotka eivät koskaan hetkauttaneet
ovat nyt niin helvetin tärkeitä,
että oikeen ihmetyttää.

Miten kaikki voikaan
yhtäkkiä vain muuttua?

Selite: 
Ajatukset nyt niin sekavia, joten tämäkin varmaan hippasen sekava. Yritän niistä jotain tolkkua saada..
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanoppa muuta,on vaikea uskoa että mikään muuttuisi niin nopeasti kuin on mahdollista!Kiitos arvostelusta:)

 

Käyttäjän kaikki runot