Nimetön

Runoilija Misty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anna minun olla, huudan.
Kuule kuitenkin kuiskaukseni:
jää luokseni.

Ollaanhan ikuisesti
yhdessä erillään?

Samassa paikassa toisaalla?

Selite: 
Kun kesä loppuu ja joutuu lähtemään pois ja rakkaat ihmiset jäävät..
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi miten minä samastun tähän. Ihan kuin kirjoittaisit juuri tämänhetkisistä fiiliksistäni. Kirjoitat upeasti, pidän tyylistäsi.

Kauniisti kerrottu... Vaikka kuinka haluaisi 'jäädä', on kuitenkin erottava ja kesä loppuu aina yhtä varmasti, kuin alkaakin...

Herkkää..kaunista.. Ah, pidin.. :) Sai olon jotenkin niin haikeaksi..

Taitavaa sanapujottelua vastakkaisuuksilla, ja asiasisältökin puhutteleva. Hyvä!

ERoaminen ystävistä on vaikeaa, mutta tuleehan aina uusi kesä :)

Ja kiehtoo tämäkin.
"Anna minun olla"-aloitus kuin väkivalloin irrottautumista jostain, mitä ei kuitenkaan tahtoisi menettää.
Runossasi vahva läsnäolo, tässä tai vaikka toisaalla. Hienoa!

 

Käyttäjän kaikki runot