Älä mene vielä

Runoilija Misty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katso minua

Vuodan verta
-Miten se onkaan niin punaista?

Itken
-Miten kyyneleeni ovatkaan niin suolaisia?

Janoan kosketustasi
-Mikset voi edes hipaista ohimennen ihoani?

Huudan sinua
-Mikset kuule minua enää?

Käännät selkäsi
-Miten voit vain tyynesti kävellä pois elämästäni?

Selite: 
Joskus ihmiset eivät välitä ja lähtevät vain kun heitä eniten tarvitsisi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hirveän surullinen ja raaka. Toinen ihminen voi satuttaa niin pahasti jo silläkin, ettei tee mitään. Hienosti puet tämänkin sanoiksi.

Sulla on ihania runoja. Tämäkin kosketti erityisesti, joskus samanlaisiin tilanteisiin itsekkin joutuu..jolloin mikään ei enää ole ennallaan.

Tätä runoa pysähdyin miettimään...
niii surullinen. Pidän tästä tyylistä, kysymyksiä ilman vastauksia.

Runosi kuin voimakas hätähuuto...

 

Käyttäjän kaikki runot