Nimetön

Runoilija Misty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koskaan ei voi tapahtua mitään niin kamalaa ettei siitä pääsisi yli.

Koskaan ei voi tapahtua mitään niin ihanaa, että pystyisi olemaan aina onnellinen.

Tunnetilat vain yhtäkkiä ryöppyävät elämään ja sekoittavat kaiken sen jonka olet juuri saanut rakennettua vankalle pohjalle.

Ja hetken olet onnellinen tai onneton ja juuri kun hyväksyt sen elämääsi.

Hyväksyt sen omaksi elämäksesi.

Huomaat, että kaikki muuttuu taas.

Selite: 
sekavaa. Omia tunteitani selvittää yritän, mutta selkoa niistä ei tunnu saavan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa!
Kun olin kokenut kaksi keskenmenoa, ajattelin että se on niin kamalaa, etten selviä siitä. Huonommin ei olisi voinut enään mennä.
Selvisin...ja vuoden päästä siitä olin ikionnellinen äiti! Siinä onnenhuumassa unohdin jo ne kamalat kokemukset.
Tänään äidin onni on arkipäivää...eikä se aina ole todellakaan herkkua. Välillä sitä on niin onneton, surullinen väsynyt...
Onni ja onneton kävelevät käsikädessä, peräkanaa, rinnakkain, kuitenkin toisiaan tukien...täydentävät toisiaan.

laula niinkuin kukaan ei kuulisi. tanssi niinkuin kukaan ei näkisi. rakasta niinkuin ei koskaan sattuisi. elä niinkuin taivas olisi maan päällä.

 

Käyttäjän kaikki runot