Kadotin, mutta löysin

Runoilija Misty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yli aurinkoisen hiekan,
läpi kultaisien niittyjen,
ohi kimaltelevien järvien,
kohti synkkiä metsiä
minä pimeää pelkäämättä kuljen..

kuljen

kuljen

kunnes pysähdyn.
Katson kaukaisuuteen ja innosta säpsähtäen huomaan löytäneeni sen
jonka luulin jo kauan sitten kadottaneeni

löysin sinut rakkaimpani!

Selite: 
Tämä vain yhtäkkiä tuli jostain kun aloin raapustella jotain paperille...
Kategoria: 
 

Kommentit

hianon raapustelit =)

 

Käyttäjän kaikki runot