Ystäväni

Runoilija *tähtisumu*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on laiffia!!! :) Nooh jaah.. ei aina...
 

Jos joskus vain voisin sen sinulle näyttäisin,
kuinka paljon hyvä ystävä merkitsee ja pimeää päivää valaisee.
Voisin antaa ruusun jokaisesta hyvästä hetkestä,
mutta se vain kuihtuisi ja kuolisi pois.
Tai sitten muiston jokaisesta retkestä,
niin että se ikuisesti säilyä vois.
Ystäväni tiedäthän että olet verraton,
kaltaistasi toista ei tulla vois.
Joissakin asiossa tietysti joskus erimielisyyksiä on,
mutta ikään en luotani sua päästäis pois.

Selite: 
Omistettu mahtavalle ystävälleni, joka jaksaa aina auttaa.. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot