Onni??

Runoilija *tähtisumu*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on laiffia!!! :) Nooh jaah.. ei aina...
 

Ei sitä voi koskaan ymmärtää,
todellisuutta käsittää.
Kaukana jossain onni odottaa,
jonka syliin voi nukahtaa.
Rakastaa oikeasti jotakin,
mikä on todella vierelläni kerrankin.
Ei sitä voi ymmärtää sellainen,
jolla on se todellinen.
Turha kysyä tai puhua,
ei sitä tunnetta kumminkaan tajua.
Ei yksinäisestä kannata välittää,
kun et kerta voi ymmärtää.

Selite: 
Nää on näitä yli vanhoja runoja jotka on pitäny laittaa jo aikaa sitten, mutta kun ei ole ollut aikaa.. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot