Älä

Runoilija *tähtisumu*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on laiffia!!! :) Nooh jaah.. ei aina...
 

Älä sä tuu selittämään mulle elämästä,
kun mitään sä et tiedä kivusta ja ikävästä.
Tiedätkö edes mun kyynelistä,
älä siis silloin puhu mun sisimmästä.

Mä haluan toivoa mun elämään parempaa,
ja sä yrität mun toiveet pois musertaa.
Ehkä sä tiedät mitä rakkaus on,
älä siis käännä veistä mun haavassa,
vaikka tiedätkin että olen onneton.

Selite: 
Hmm..tunteet tunteet.. :( :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, nuoren tunnetta ja tuskaa...elämää, siksikin sitä kutsutaan

 

Käyttäjän kaikki runot