Sinä

Runoilija *tähtisumu*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on laiffia!!! :) Nooh jaah.. ei aina...
 

Mikään ei taaskaan riittänyt,
olet poissa luotani nyt.
Mieleni vaeltaa muistoissa,
sydämeni omissa, kaikissa!

Olisin sinua vain halannut,
ennen kuin olisit kadonnut.
Hiljaa sydän vaikenee,
muistot menneistä haalenee.

Älä unohda minua pyydän,
luoksesi ehkä joskus löydän.
Olit piriste synkkyyteen,
valon lähde pimeyteen.

Kiitos sinulle nyt kaikesta,
jokaisesta sydämeni soinnusta.
Suljen silmät miettien,
ole sinä onnellinen!

Selite: 
jostain tuokin taas kumpusi.. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot