Elä vain

Runoilija *tähtisumu*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on laiffia!!! :) Nooh jaah.. ei aina...
 

Kaikki ne ihanat hetket on mun sydämessäni,
naurusi ja tarinasi säilyy mielessäni.
Jätät suuren kolon sisimpääni,
kun lähdet etsimään elämääsi.

Ymmärrän sinua,ei mikään pidättele täällä,
toivon,että löydät onnen jossain sielä.
Haluan,että löydät jonkun joka rakastaa,
eikä sinua enää enempää loukkaa.

Minä olen muisto vain,täältä kaukaa,
joka sinua muistaa jaksaa.
Elä vain elämääsi, minä yritän jatkaa omaani...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot