Onko??

Runoilija *tähtisumu*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on laiffia!!! :) Nooh jaah.. ei aina...
 

Onko elämässä mitään oikeaa,
sitä normaalia peruskuvaa?
Onko kaikki vain samalla tasolla pyörivää paskaa,
vai täydellistä ja pelkkää ajanhukkaa?
Tiedä häntä elämää,
tyhjäks jää sanat silti nää...

Selite: 
ajatuksia.. ajatuksia..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot