Missä sinä olet

Runoilija ~ Stargazer ~

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailmalle olet vain joku, mutta jollekin olet koko maailma
 

Huudan sinua
Etsin missä sinä olet
Kaipaan sinua
Vaikka et ole ollut poissa kauaa

Minne sinä olet mennyt?

Nurkasta nurkkaan käy tieni
Etsin sinua jokaisesta paikasta
Mutta et sinä täällä ole
Tuletko sinä enää koskaan takaisin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huhuilevaisen kaunis runo, jossa sydän kertoo kaipuustaan ja ajatukset etsivät kotiaan. Herkistävän hienoa tekstiä!

 

Käyttäjän kaikki runot