Tämä hetki on elämää

Runoilija ~ Stargazer ~

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailmalle olet vain joku, mutta jollekin olet koko maailma
 

Tänä yönä minä kävelen
Alla suuren taivaan
Lumi narskuu kenkiäni vasten
Maa on niin kaunis minun kulkea

Tunnen suurta iloa
Kun näen tuon vanhan koivun
Se on saanut kauniin muodon
Lumen se on harteilleen viitaksi pukenut

Käteni koskevat lunta
Silmäni katsovat tähtiä
Korvissani kuulen vain hiljaisuuden
Tämä hetki on elämää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin kaunista ja herkkää...hetki elämää ja ilon tunnetta keskellä luontoa. Kukapa voisi olla pitämättä!

Kaunis runo,
viihdyin talvisessa tunnelmassasi.

Niin kaunista ja herkkää...hetki elämää ja ilon tunnetta keskellä luontoa. Kukapa voisi olla pitämättä!

Kaunis runo,
viihdyin talvisessa tunnelmassasi.

 

Käyttäjän kaikki runot