Menninkäisten valtakunta

Runoilija ~ Stargazer ~

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailmalle olet vain joku, mutta jollekin olet koko maailma
 

Pian sateen jälkeen
Maa hiljeni odottamaan
Hetkeä jolloin on tyyntä
Jotta voisi se hetken levähtää

Kuljen polkua pitkin
Tiellä toiseen maailmaan
Ystäväni odottavat minua
Menninkäisten valtakunnassa

Sydämeni täyttyy onnesta
Kun astun jälleen tuohon maailmaan
Minä nousen lentoon
Minä olen vapaa elämään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin... =) jotenkin niin kaunis runo, johon helposti voin samaistua =)

Tämä satumainen tunnelma tässä runossa viehätti erityisesti! Ja kuitenkin tämän runon voi istuttaa arkipäiväänkin elämään!

 

Käyttäjän kaikki runot