Viihdytä minua

Runoilija ~ Stargazer ~

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailmalle olet vain joku, mutta jollekin olet koko maailma
 

Viihdytä minua
Koko rahan edestä
Aseta minut epäilemään
Olinko sittenkin väärässä

Minä tiedän
Et sinä ole
Edes pennin arvoinen
Vielä vähemmän
Minun aikani arvoinen

Siinä sinä nyt olet
Kansakuntamme johtaja
Orjuuttamassa kansaa

Sinä käytät voimaa
Oikeuttaaksesi olemisesi
Muut joutuvat pärjäämään
Täällä vielä omillaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot