Tässä on hyvä levähtää

Runoilija ~ Stargazer ~

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailmalle olet vain joku, mutta jollekin olet koko maailma
 

Istun vihreällä niityllä
Kevään kukkaset minua ympäröi
Tuuli hyväilee kasvojani
Aurinko antaa minulle lämpöään

Minä olen tässä hetkessä
Niin kuin nuo kevään kukkaset
En mieti menneitä
En edes murhedi tulevaa

Katson kaikkea tätä kauneutta
Loputtoman kaunista väriloistoa
Hetkeä jolloin kaikki on hyvin
Viimein minun on hyvä olla ja levähtää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin kaunis ja lukijansa ajatuksia herkistävä runo, joka tuo hyvänolon tunteen ja aikaansaa myös levähtämisen tarpeen!

Erittäin kaunis ja lukijansa ajatuksia herkistävä runo, joka tuo hyvänolon tunteen ja aikaansaa myös levähtämisen tarpeen!

 

Käyttäjän kaikki runot