Orkrist

Runoilija ~ Stargazer ~

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailmalle olet vain joku, mutta jollekin olet koko maailma
 

Haparoimme pimeässä
Pakenemme aina vain lujempaa
Ei se riitä
Pian meidät saavutetaan

Voin jo tuntea tulen lämmön
Varjot juoksevat jo vierelläni
Saastaiset yön lapset
Pian ovat luonamme

Käteni puristavat miekan kahvaa
Valmistaudun taisteluun
Pian täällä katsotaan
Miksi miekkani nimeltä tunnetaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Omaperäinen täällä, siksi erityisesti pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot