Leipä ja sirkushuvit

Runoilija entropia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Je ne regrette rien.
 

Elämän pienet ilot
viettelevät tarkoituksettomuuteen:

Antakaa minulle tyytymättömyys
antakaa minulle elämä!

Ottakaa pois
tämä mukavuus ja turva
Liian itsevarma
liian rohkea
ja rangaistukseksi
ei koskaan tule mitään:
minä haluan kaiken
enkä pysty
enää mihinkään

Käteni eivät ole enää vahvat
(eilen kuulin kauniin laulun)
otsani kirkas
(tänään sain nukkua niin pitkään kuin halusin)
olen veltto, voimaton ja turta
(minusta välitetään)

Antakaa minulle tuska
antakaa minulle tarkoitus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirjoitat asioista niin, että ne tulevat lähelle ja tosiksi.

 

Käyttäjän kaikki runot