Jälleen

Runoilija entropia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Je ne regrette rien.
 

Tuhannen lukon takana
minä olen, piilossa itseltäni

Olen oppinut seisomaan tuulessa
turvaamaan rohkeuteen, turvaamaan itseen
tietämään pienuuden, välttämään virheitä
tuntemaan vahvuuden, tekemään työtä

Minä muistan, vielä kun tunsin
aurinko paistoi, niin kuin tänään

Ja minä tiedän, mitä minun on tehtävä
ja minä tiedän, mitä en voi
en ole heikko, en ole eksynyt
tiedän, graniitti ei murru koskaan

Talo on kaunis, ilma raikasta
keväinen kaupunki kepeä, vilkas


Elämä jatkuu, kulkee polkujaan
minä väsyn vähän, ja palelen
minä nousen juniin ja autoihin
minä selviän, olen, minä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana!
Koskettava.
Hyvä runo.
Ja tässäkin loppu teki runosta niin ihanan kuin se voi olla. Eli todella ihanan.
TÄMÄ ON IHANA!
Jokainen lukija varmaan tuntee jotain itseään tässä runossasi. Ainakin minä,melkein kaiken,ja loput pystyin kuvittelemaan ja samastumaan.

Kuinka minä en ole aikaisemmin huomannut näin upean runon olemssaoloa? Kaunista kerrontaa..

 

Käyttäjän kaikki runot