Nimetön

Runoilija entropia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Je ne regrette rien.
 

A shit poet and a talentless musician

An useless friend and a girlfriend, for some reason

A willing insomniac and a
fighter who's lost her will

An achiever gone lazy

And a child overgrown

Ja sama suomeksi, kuulostaa enemmän (siltä) itseltään:

Paska runoilija
ja lahjaton muusikko

Hyödytön ystävä ja
tyttöystävä, luoja ties miksi

Unettomuuden valinnut
ja tahtonsa taittanut taistelija

Laiskistunut suorittaja;

kasvanut lapsi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot