Ja niin

Runoilija entropia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Je ne regrette rien.
 

Saat minun tyhjyyteni.

Saat vähät vuoteni
painuneet hartiat
sammuneet silmäni ja heikot käteni,
vielä heikomman luontoni.

Saat,
mitä pystyn vielä antamaan
(jos
mitään)

kaiken

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä olen hiljaa täällä, koska se on kaunista.

au. kosketti kipeästi ja syvältä. miten osasitkin noin vähillä sanoilla noin vahvasti.

 

Käyttäjän kaikki runot