sentti ennen kuolemaa

Runoilija lonely_one

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

poikA. <3
 

Seison parvekkeella.
Tupakka kädessäni ja katson alas.
Pelkkää pimeyttä,
kymmeniä metrejä pudotusta.
Lasken käteni kylmälle kaiteelle ja nostan itseni ylös.

Rakastan sua..

Mietin hetken,
kuitenkin liian vähän.
Putoan pimeyteen.
Kylmä katu tuntuu jopa pehmeältä.
Ei satu ollenkaan.

Sataa vettä,
pisarat tanssivat huulillani.
Odotan sinua täällä.
Muistathan minut?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo, pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot