Suloisin tyttö.

Runoilija lonely_one

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

poikA. <3
 

Vihreät silmät, kuin timantit.
Illan tullen huulet sinertää,
kylmin suudelma.
Valkoiset pumpulisiivet selässä,
sidottu kullatulla nauhalla.
Liian pienet balettitossut puristaa varpaita.
Pikkuiset ihan rutussa.

Pelottavin hetki,
kun yö tuli ja raiskasi tunteet,
kaiken kauniin.
Eikä mikään ole ennallaan.
Makaa maassa,
sulkee silmät,

eikä liiku ollenkaan..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

runo oli minusta kaunis ja jotenkin pidin siitä. :-)

runo oli minusta kaunis ja jotenkin pidin siitä. :-)

 

Käyttäjän kaikki runot