Nimetön

Runoilija lonely_one

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

poikA. <3
 

Hetken kestää elämä,
mutta rakkaus on ikuista.
Varsinkin tämä.

Löysin sen jonkun,
sen johon voin luottaa ja turvautua.

Ei sitä voi aina sanoin kuvailla,
vaikka tuntuisi kuinka ihanalta.

Selite: 
rakastan. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

iiihanaa ! <3
onnekas oot.:)
kaunis ja nätti runo! :)

 

Käyttäjän kaikki runot