tomppa

Runoilija lonely_one

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

poikA. <3
 

Mietin sua, vaan sua.
Mitä suotta muita miettimään.
Enkä tarvii niitä,
kun mulla on sut.
Oon löytäny jotain kultaakin kalliimpaa.

Selite: 
kirj. 1.11.07
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot