nyt

Runoilija lonely_one

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

poikA. <3
 

Joskus on niin kova ikävä,
että sydämeen sattuu.
Joskus rakastaa niin paljon,
että sydämeen sattuu.

milloin olisi se hetki kun ei enää satu?

Se hetki on silloin,
kun nään sut ja sun loistavat silmät,
kun tartut mun kädestä kiinni ja sanot ettet koskaan päästä irti.
Se,
kun sanot että rakastat enemmän kuin ketään muuta.

Nyt muhun ei enää satu.

Selite: 
11.11.07 -->
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot