Nimetön

Runoilija lonely_one

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

poikA. <3
 

Hetki vain aikaa,
olla yhdessä.
Viettää viimeisiä päiviä.
Istun sun vierellä,
pidän kiinni sun kädestä.
En tahtois vielä irrottaa.
Vaan olla sun luona,
nyt ja aina, Ikuisesti.

Mutta musta enkeli tuli luokses ja puhui olemattomista.
Turhista asioista.
Vei sut mukanaan,
otti pois rakkailta.

Mietin vielä iltaisin niitä muistoja,
jotka mulle jäi susta.
Niitä hetkiä,
kun sain syliisi nukahtaa,
rakkaudesta sokeena.

Rakkaus ikuisesti sun luona.

Selite: 
kirj. 6.11.07
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot