Nimetön

Runoilija lonely_one

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

poikA. <3
 

Suljen sut syliini lämpimään.
Varastan kipusi pois,
ethän kärsi enää.
Tahdon sun tietävän että rakastan sua,
meitä.

En ikinä halua luovuttaa,
enkä koskaan aiokkaan.

On niin helppo olla onnellinen,,
rakastaa sua.

Selite: 
<3 Tomppakulta <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot