Naur se ikkä pirentä

Runoilija Mande

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2003
Viimeksi paikalla: 7.1.2022 10:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö, joka kirjoittaa silloin kun siltä tuntuu.
Hymyn kanssa on sama juttu.

Edit. 25.12.2007: Kirjoittajan hiljaiset hetket ovat jatkuvaa puhetta päänsisäisessä maailmassa.

Edit: 6.8.2008: Hiljaiset hetket jatkuvat, vain päänsisällä kirjaimet yhä hyppivät toisiaan vasten.
 

Ko sää oles aiva
äärettömä ihana ihmine.

Sillo mukuloin juasti
aira viärest peräkana,
ja sää nauros ni et
keskustaha ast raikus.
Muistaksää eres?

Naapuri plikk ain
bruukas sanno sinu
jästipääks,
ko es koska oppin
olema kirkos hilja.
Mut ei su nauruas
pirätel mikkä
kerra se alettu.

Ilone ihmine.

Selite: 
20.12.2005, klo: 23.35. Ei mu kaveri tomssi ol, tiärä kuitenki semssi. Nauravi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Iloa, iloa olla pittää, muuten ei tuu yhtikäs mittään.

VOI IHANA! Minun sydämeni hymyilee täällä, niin lämmin ja täynnä rakkautta tämä runosi on! Upeasti murteella olet kirjoittanut, se tuo runoon aivan oman ulottuvuutensa, vie mukanaan tilanteisiin ja paikkoihin joita kuvaat. Voin hyvin kuvitella tuollaisen hieman peppipitkätossumaisen tytönriiviön. Tuo lopun "ilone ihmine" summaa koko runon hyvällä ja humoristisella tavalla, niin "yleinen" toteamus, joka saa tässä runossa ikään kuin ylemmän tason merkityksen. En edes oikein osaa kuvailla tuntemuksiani tästä runostasi, sanonpahan vain, että olet onnistunut. Täydellisesti.

Niimpä!
Ohan niitäi jotka naoraa totisesai paekassa.
Naoru se ikkee pientää mut ilo se meitä elättellöö.
Vuan itkut tulloo pitkästäi ilosta ja pieru tyhjän naoramisesta.

Heh, kuulostaa hauskalta. Muutamat sukulaisetkin puhuu noin :) Iloinen runo. Nauru todellakin pidentää ikää, ja se myös tarttuu :) Hieno runo on.

Hupaisa runotyyli :)
Murre sopii oikein hyvin tähän hetkeeni, saa minut virkeäksi ja nauramaan.

heih, ihana (: murretta.. vau :D
hauska ja ilonen runo, vaikka jotkut sanat jäikin vähän epäselviksi minulle :D

Murrerunot pistää hymyilemään. Erilaiset murteet tekee muutenkin tekee tosi hyvää korvalle, hienoa että niitä tuodaan myös teksteissä esille.

Paljon hymyä tästä, piristävä.

No helveti kuustoist, ko tää kuullosta tutult! Tunnetaak me, oleksää naapuri plikka, siit pello toiselt puale? (nii, mee pello, teil mittää ollu...?)

hersyvää naurua joka rivillä, murre korostaa vielä iloa!

Tarkasti piti lukea että ymmärsin ja siinähän se onkin tämän maan rikkaus,kun on niin paljon näitä murteita meillä. Mutta kiva runo,ja kun itekkin oon niitä joilla tuppaa tuo nauru jatkummaan kun kerran se alakkaa;D

Mitä? Toinen Heli Laaksonen! Tästä alkaa tulla jo kirjakieltä!

 

Käyttäjän kaikki runot