Nimetön

Runoilija Mande

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2003
Viimeksi paikalla: 7.1.2022 10:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö, joka kirjoittaa silloin kun siltä tuntuu.
Hymyn kanssa on sama juttu.

Edit. 25.12.2007: Kirjoittajan hiljaiset hetket ovat jatkuvaa puhetta päänsisäisessä maailmassa.

Edit: 6.8.2008: Hiljaiset hetket jatkuvat, vain päänsisällä kirjaimet yhä hyppivät toisiaan vasten.
 

Ikkunalaudan ruukkukukat nostavat lehtensä,

vaikka minä en kastelekaan niitä enää.

    Takanreunan perhepotretista
    puuttuu yhä kehykset.

Tummanharmaa räsymatto lattialla
ei sovi ollenkaan kuvaan,
joka muutenkin on vääristynyt.

    ei minulla ole enää pitkää lettiä.


Lasit pyörii ympyrää,

eikä mukin kahvi väreile paksuudeltaan.

    Poikakin keitti aina vahvaa kahvia.

Farkkukangasmatossa on sinun kolmet farkut,

ne uusimmatkin.

   Itse ne jätit komeroon

Huomaatko,

en yritäkään unohtaa

kuluneita muistoja.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot