Naurun repaleita

Runoilija Mande

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2003
Viimeksi paikalla: 7.1.2022 10:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö, joka kirjoittaa silloin kun siltä tuntuu.
Hymyn kanssa on sama juttu.

Edit. 25.12.2007: Kirjoittajan hiljaiset hetket ovat jatkuvaa puhetta päänsisäisessä maailmassa.

Edit: 6.8.2008: Hiljaiset hetket jatkuvat, vain päänsisällä kirjaimet yhä hyppivät toisiaan vasten.
 

Pojat nauraa,
pojat selittää

   ja maali halkeilee seinästä
   putoaa talon nurkalle
   antaa asutun valokuvan

ja miehet juttelee
ja pojat nauraa lisää
lisää
ja heillä kaikilla oli
niin olematon maailma,
että ne heitti kuperkeikkoja, kärrynpyöriä
ja seinästä putosi loput maalit.

Selite: 
4.9.2006
Kategoria: 
 

Kommentit

Hupaisaa menoa tässä.

Itse koetin tähän sellasia syvällisiä tarkoitusperiä sovitella, että rapistuva maali kuvastaisi naisen tuntoja siinä kohtaa, kun poikien tai miesten puheet kohdistuvat naiseen.

Ihana runo joka tapauksessa, vaikka ei sisältäisi syvempiä merkityksiä vaan vain tilannekuvan.

Tässä runossa on jotain mikä tekee tästä ihanan ja minusta sanattoman x)

Semmosia me ollaan. Mulla onneksi rouva tykkää maalaamisesta, niin pysyy puutalo paremmassa terässä.

mielenkiintoinen ja hauskakin runo, pidin paljon!

tää on huvittava vaikka en nyt varmaan ihan ymmärräkään tätä :D pidän silti :)

 

Käyttäjän kaikki runot