Ymmärretty

Runoilija PörröPumpula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2018
Viimeksi paikalla: 21.10.2021 19:46

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1996

23-vuotias ihmisotus varusteltuna erityisherkkyydellä ja värikkäällä mielikuvituksella.
Taistelun vakavaa masennusta vastaan voittanut, sisukas ikuinen iskäntyttö.

Vakava teeaddiktio
Kissat
Villasukat
Pörröiset, pehmeät ja siliteltävät asiat

Suurimpana rakkautena elämä.
 
Isä, tahtoisin kertoa sinulle,
että olen oppinut löytämään
rauhan hiljaisuudesta.

Ei pieni tyttösi enää piilota
hälinän, kaaoksen alle
käsittämättömyyttä.

Kauneimman kivun jälkeen
kaikki on ymmärretty,
selitetty, kirjoitettu auki.

Taas hetken tunnen olevani valmis.
Pian tahdon olla enemmän kuin nyt.
Haittaa se ei.
Loppu elämähän minulla on aikaa.
Aikaa olla parempi, ehjempi, viisaampi,
- itseni vuoksi.

Koska sinä olit,
saan minä nyt olla.
Kasvaa, oppia, rakastua,
-elämään joka aamu uudelleen.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, täytyy olla hyvillään jokaisesta päivästä elämässään <3 
 

Käyttäjän kaikki runot