Iholla

Runoilija PörröPumpula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2018
Viimeksi paikalla: 21.10.2021 19:46

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1996

23-vuotias ihmisotus varusteltuna erityisherkkyydellä ja värikkäällä mielikuvituksella.
Taistelun vakavaa masennusta vastaan voittanut, sisukas ikuinen iskäntyttö.

Vakava teeaddiktio
Kissat
Villasukat
Pörröiset, pehmeät ja siliteltävät asiat

Suurimpana rakkautena elämä.
 

Tunnen kehollani lämpösi,

huulesi vasten kaulaani,

kätesi vaeltamassa ympäriinsä, 

läpi jokaisen neliosentin ihollani.

Siihen on matkaa viikko ja kolmesataa kilometriä. 

Ei taas. 

En suostu. 

Olemaan vietävissäsi,

mutta silti laitat minut juoksemaan ympyrää tunnemyrskyn keskipisteessä. 

Kerrot ikävöiväsi ihoani. 

Ihmettelen suuresti.

Voisin vannoa heränneeni viereltäsi vasta tänään. 

Ehkä siksi, 

en pysty,

en uskalla

pitää sinua todellisena.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus vain tuntuu siltä, että kaikki ei ole todellista <3 
 

Käyttäjän kaikki runot