Rikkojalle

Runoilija PörröPumpula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2018
Viimeksi paikalla: 21.10.2021 19:46

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1996

23-vuotias ihmisotus varusteltuna erityisherkkyydellä ja värikkäällä mielikuvituksella.
Taistelun vakavaa masennusta vastaan voittanut, sisukas ikuinen iskäntyttö.

Vakava teeaddiktio
Kissat
Villasukat
Pörröiset, pehmeät ja siliteltävät asiat

Suurimpana rakkautena elämä.
 
Eihän se enää edes todellista ole. 
Pelkkää toispuoleisena tuntuvaa,
valjua särkyä. 

Toisinaan, edelleen sä tunkeudut
mun mieleen, -siihen herkkään, pieneen. 
Mutta et ikinä,
milloinkaan mihinkään muualle. 

Päätin, et olemassa ole. 
Sinä itsesi suureksi syönyt
mitätön mies. 

Rakkaudesta, puhtaudesta rakennetussa
kodissani olet vain pahaa unta,
kertaalleen jo elettyä kipua. 

Käsittämätöntä, kuinka rikotun 
voi vielä suuremmin särkeä. 
Miten voi pelolla peitelty eloton kankeus
olla jollekkin nautinnon karuselli. 

Enää et huoneeseeni iltaisin astu.
Et puhu. Et koske, sillä minulle sinä
et ole kuin eletty, koettu likainen muisto. 

Seitsemän vuotta, 2 555 suihkukertaa
siitä kun pakenin Helvetin esikartanosta. 

Enää et minua tahraa. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, että pääsee eroon vaikeasta suhteesta, uusi elämä odottaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot