Vaiti olen

Runoilija PörröPumpula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2018
Viimeksi paikalla: 21.10.2021 19:46

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1996

23-vuotias ihmisotus varusteltuna erityisherkkyydellä ja värikkäällä mielikuvituksella.
Taistelun vakavaa masennusta vastaan voittanut, sisukas ikuinen iskäntyttö.

Vakava teeaddiktio
Kissat
Villasukat
Pörröiset, pehmeät ja siliteltävät asiat

Suurimpana rakkautena elämä.
 

Piilossa pidän sitä silmiesi edessä. 

Kaiken alleen peittävää, sanatonta, suurta. 

Tahtoisin kutsua rakkaudeksi,

pyytää sinua tähän tunteeseen mukaan. 
 

Vaan vaiti olen. 


Hetket kanssasi taltion mieleni kameralla,

kosketuksesi tunnen tanssivan ihollani edelleen. 

Silti vaiti olen,

vaikka kukaan ei tunnu samalta kuin sinä.
 

Kalenteriini merkitsin aamu,

jona ymmärsin tämän rakkaudeksi.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanasti ajateltu, rakkaus on suurin, sitä jaksaa odottaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot