Haavekuva

Runoilija PörröPumpula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2018
Viimeksi paikalla: 21.10.2021 19:46

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1996

23-vuotias ihmisotus varusteltuna erityisherkkyydellä ja värikkäällä mielikuvituksella.
Taistelun vakavaa masennusta vastaan voittanut, sisukas ikuinen iskäntyttö.

Vakava teeaddiktio
Kissat
Villasukat
Pörröiset, pehmeät ja siliteltävät asiat

Suurimpana rakkautena elämä.
 

Niin minä rakastuin
haavekuvaan meistä. 

Ajatukseen loppumattomaan
suudelmista,
kaipauksesta. 

Vaan sinä et ollut omani,
minua varten tehty
tai edes todellinen olento. 

Tavoittamattoman perään itken. 
Vaadin sinua itsesi olevaksi tekemään. 

Sillä rakastan, 
loputtomasti,
järjettömästi,
epätodellisesti,
-unelmaa onnesta,
hataraa haaveunta meistä.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa, haaveilu kannattaa ja saa hyvän mielen <3 
Yksikin kerta hymyilyä päivässä riittää <3 
 

Käyttäjän kaikki runot