Nousta

Runoilija PörröPumpula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2018
Viimeksi paikalla: 21.10.2021 19:46

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1996

23-vuotias ihmisotus varusteltuna erityisherkkyydellä ja värikkäällä mielikuvituksella.
Taistelun vakavaa masennusta vastaan voittanut, sisukas ikuinen iskäntyttö.

Vakava teeaddiktio
Kissat
Villasukat
Pörröiset, pehmeät ja siliteltävät asiat

Suurimpana rakkautena elämä.
 
 Eihän se haittaa,
kaatuminen itsessään.
Vaan miltä tuntuu maahan kolahtaa, mitä on siellä alhaalla vastassa.
Eikä työläintä ole sieltä ylös nousta.
Vaan se mitä elo on taas jalkeilla,
mikä kaikki siellä edessäpäin kokiaansa odottaa. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lohduttavia lauseita, etenkin kun niin moni on kaatunut ja kaatuu <3 
 

Käyttäjän kaikki runot